U zoekt kwaliteit | wij bieden meer

Vening Meineszstraat 1, Ede

Stoelmassage voor bedrijven

Wat is het precies?

Stoelmassage is een korte, intensieve massage, die wordt gegeven door een masseur, gebaseerd op een eeuwenoude Chinese techniek. Vooral bestemd voor bijna iedereen die zware lichamelijke arbeid verricht, repeterende bewegingen maakt, geestelijke arbeid verricht of met stress moet leven. De werkende mens dus, want wie (te) hard werkt, kan van heel veel zaken last krijgen, bijvoorbeeld: vermoeidheid, hoofdpijn, stress, RSI, verkrampte spieren of bijvoorbeeld slapeloosheid. Maar ook voor mensen zonder klachten is de stoelmassage een weldaad.

Preventie

Stoelmassage is een uitermate geschikte methode om lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen. Bovendien gaat de geest sneller werken, waardoor men zich beter kan concentreren. De werknemer neemt plaats op de ergonomische gevormde stoel (die wordt meegenomen) om een massage van een kwartier te ondergaan. Eén van de voordelen van stoelmassage is dat het door de kleding heen gegeven wordt en dat een rustige, afgesloten kamer in het bedrijf al voldoende ruimte biedt voor een massage.

Belastingvoordeel

Ook de overheid ziet het belang in van een gezond Nederland. Men ziet graag dat de kans op beroepsziekten zoals stress, burn-out en RSI verkleind worden. Net als in de rest van Europa is de werkgever immers wettelijk verantwoordelijk voor het arbeidsrisico van de werknemer. Dat is dan ook de reden dat de kosten van de stoelmassage volledig als bedrijfskosten mogen worden opgevoerd. Ook de BTW mag worden verrekend. De voordelen van stoelmassage op een rij

  • Het werkt preventief voor ziektes en aandoeningen
  • Het korte ziekteverzuim neemt af
  • Werknemers krijgen meer energie
  • De belasting betaalt mee
  • De behandeling duurt 15 minuten, en wordt over de kleding heen gegeven.
  • En…tevreden en gezonde werknemers

Voor een passende offerte vul dit formulier in.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?