U zoekt kwaliteit | wij bieden meer

Vening Meineszstraat 1, Ede

Stoelmassage

Stoelmassage is gebaseerd op acupressuur. Deze massagevorm is vooral ontwikkeld ter preventie. In een vroeg stadium kan het de neerwaartse spiraal van verminderde doorbloeding doorbreken en daardoor klachten zoals RSI voor zijn.

Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen die door het lichaam lopen, worden alle lichamelijke functies gestimuleerd. Geblokkeerde energie kan weer doorstromen en de bloedsomloop wordt optimaal gestimuleerd. In een korte tijd, ongeveer 20 minuten, neemt men met stoelmassage diverse klachten onder handen. Hoofd, nek, schouders, armen en handen zijn de delen waarop men zich met stoelmassage richt.

De massages worden uitgevoerd in een speciaal ontworpen stoel. Deze stoel is makkelijk verplaatsbaar en kan bij u thuis of in uw werkomgeving worden uitgevoerd. Het comfort van de klant staat voorop; de kleding kan gewoon worden aangehouden. Een goede oplossing voor als u weinig tijd heeft en toch een natuurlijke oppepper wil hebben. Na de behandeling voelt u zich weer fit en kunt u er weer tegenaan.

Boek hier uw afspraak

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?