U zoekt kwaliteit | wij bieden meer

Vening Meineszstraat 1, Ede

Werkplek Advies

Medisch Centrum Ede is een specialistisch centrum op onder andere het gebied van bedrijfsmassages en werkplek advisering. Tijdens de cursus werkplek advisering wordt de cursist uitvoerig gescreend op het gebied van werkhouding en werkgewoonten.

Als (stoel)masseur kom je regelmatig op de werkplek van je klanten.
Je leert tijdens deze bezoeken de werkplek te beoordelen en gerichte adviezen te geven. Je kan de werkplek op een optimale manier instellen, zodat onnodige spierspanning voorkomen wordt.
Ook leer je eenvoudige adviezen te geven over de zithouding en kan je enkele oefeningen geven, die een klant op de werkplek kan uitvoeren.
Op deze manier betrek je klanten op een actieve manier bij hun gezondheid.

Naast stoelmassage kun je daardoor extra effectief werken in het voorkomen van rug/nekklachten en RSI/CANS. Communicatieve vaardigheden zijn belangrijk bij het optimaliseren van de werkplek en het geven van oefeningen.

Er wordt op een interactieve manier gebruik gemaakt van de feedback van werknemers. Ook is het mogelijk feedback te krijgen via video-opnamen.
Tijdens de inleidende gesprekken krijgt uw bedrijf hierover de nodige informatie, maar het accent zal vooral liggen op het praktisch leren van deze vaardigheden.

Het sterke punt van (stoel)masseurs met “Werkplekadvies” is dat aangeleerd gezond gedrag (b.v. hoe stel je een stoel goed in,
hoe doe je een eenvoudige oefening etc.) kan verankeren door regelmatig hier contact over te hebben met ons centrum.

Vraag gerust naar onze voorwaarden.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?