U zoekt kwaliteit | wij bieden meer

Vening Meineszstraat 1, Ede

MASSAGETHERAPIE

Massages voor particulieren

Naast het volgen van opleidingen kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor massagebehandelingen. U kunt online zelf een tijd reserveren voor een massage bij ons net geopende medisch Centrum Ede. U reserveert de dag en de tijd waarop u gemasseerd wilt worden. Wij bellen altijd na om te controleren of de reservering correct is en daarna staat uw reservering vast.

Bij verhindering of afmelding binnen 24 uur, wordt 50% van de behandelkosten in rekening gebracht. Zonder afmelding en het niet nakomen van de afspraak wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht.

U kunt hiernaast uw gewenste massagekeuze aanklikken, waarna u een korte uitleg krijgt van wat deze massage inhoudt. Mocht u echter nog aanvullende informatie wensen over een massage, dan kunt u ten alle tijde telefonisch of via de mail contact met ons opnemen via: info@medischcentrumede.nl

Let op: Zwangere vrouwen TOT 12 weken, worden binnen ons instituut NIET gemasseerd. Tevens wordt het op prijs gesteld om uw zwangerschap te vermelden bij uw boeking.

Recensie Massage Magazine

De redactie van Massage Magazine bezoekt anoniem steeds twee verschillende massagepraktijken, die op basis van dezelfde criteria en vanuit ‘het oog van de klant’ met elkaar worden vergeleken. Deze bedrijven worden slechts eenmaal bezocht. Het gaat dus om de indrukken die een kritische klant bij een eerste bezoek opdoet. De bedrijven die beoordeeld worden, zijn hiervan niet op de hoogte.

Bekijk het artikel hier in pdf.

Boek hier uw afspraak

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?