U zoekt kwaliteit | wij bieden meer

Vening Meineszstraat 1, Ede

Libosan Therapy

Wat is nu de Libosan therapie?

De Libosan therapie staat voor het behandelen van het geheel. Wanneer je binnenkomt met een klacht aan bijvoorbeeld je nek, hoef je er niet raar van staan te kijken als je bekken wordt behandeld. De combinatie van manuele technieken waarbij het bekken en de wervels gecorrigeerd kunnen worden, samen met de korte, intensieve massagetechnieken, zorgen voor optimaal resultaat. De massagetechniek zijn niet fijn, maar duren slechts even.

Eén van de voorwaarden voor deze behandeling is dat de behandeling af moet worden gemaakt. Je kunt niet eenmalig een behandeling willen om vervolgens niet meer te komen. Binnen vijf behandelingen zakken de meeste klachten zodanig af, dat mensen vaak klaar denken te zijn. Om de behandeling compleet te laten slagen is een langzame afbouw, met een vaste controle eens in de zes á acht weken een must. Je zal dan ook merken dat de klachten niet helemaal over zijn, of dat de controle na zes of acht weken nog wel belangrijk is.

Hoe ziet nu precies een behandeling Libosan therapie eruit?

De eerste behandeling draait met name om inzicht te krijgen in de klachten. Een korte anamnese is gebruikelijk. De hoofdklachten vormen zich als een dunne rode draad door de behandeling, maar krijgen niet constant de overhand. Gekeken wordt naar het geheel en welke logische verbanden aanwezig zijn. Een behandeling duurt dertig tot maximaal 45 minuten. De frequentie van de afspraken is in het begin eenmaal per week. Naarmate de klachten verbeteren zal dit eens per twee weken zijn. Eén van de basis technieken is het corrigeren van het bekken. Wanneer het bekken scheef staat, is de kans op verdere klachten enorm. Daarnaast komen wervelcorrecties en de tafelspecialisatie aan bod. De tafelspecialisatie heeft betrekking op alle klachten in het bovenlichaam en is met name gericht op schouderklachten, hoofdpijnen en tintelingen in de armen of handen. Kenmerkend zijn weer de diepe, intensieve massagetechnieken. De behandeling zal per persoon verschillen.

De Libosan Therapie is geschikt voor de behandeling van:

· Nekklachten;

· Hoofdpijnen;

· Tintelingen in handen/vingers;

· Polsklachten;

· Slijmbeursontsteking in de schouder;

· Pijn tussen de schouderbladen;

· Frozen Shoulder;

· Liesklachten;

· Knie- of enkelklachten;

· Piriformis Syndroom.

Boek hier uw afspraak

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?