U zoekt kwaliteit | wij bieden meer

Vening Meineszstraat 1, Ede

Fysiotherapie

PERSOONLIJKE ZORG IS ONZE ZORG

MEER IN BEWEGING

Bij Medisch Centrum Ede kunt u terecht voor al uw lichamelijke klachten. In ons prachtige sfeervolle multidisciplinaire zorgcentrum, krijgt u de aandacht die u verdient.

Bij ons werken verschillende disciplines in de zorg onder één dak met elkaar samen. Daarom kunnen wij u gedurende het gehele behandeltraject, de meest complete behandeling/zorg bieden. Persoonlijke zorg is onze zorg. Hierin werken al onze therapeuten “hands-on” en wordt er echt naar u geluisterd.

Onze specialiteiten zijn onder andere..

Voor de behandeling van..

Rugklachten

Bijna 90% van alle mensen heeft wel eens rugklachten. De helft ervaart deze klachten op een chronische basis en slechts 10% gaat er mee naar een huisarts. Dit terwijl aanhoudende rugklachten voor een flinke verstoring van het dagelijks ritme kunnen zorgen. Denk aan een slechte nachtrust, pijn tijdens het lopen en zitten. Hierdoor lijkt het bijna alsof we er voor kiezen deze klachten voor lief te nemen. dit hoeft niet! Hoewel de oorzaak van rugklachten soms lastig te herleiden is, zijn de gevolgen goed te behandelen.

Voor het verhelpen van

Hoofdpijn

Heeft u al jarenlang regelmatig hoofdpijn en geen enkele behandeling effect gehad? Van alle pijnklachten die een mens kan hebben is deze misschien wel de meest voorkomende: hoofdpijn. Een op de vijf Nederlanders heeft er minimaal één keer per week last van. Soms is die pijn zo erg dat iemand erdoor in zijn functioneren wordt belemmerd. Denk bijvoorbeeld aan een verminderd concentratievermogen, vermoeidheid of stemmingsveranderingen en dat kan zijn weerslag op de omgeving hebben. Hoofdpijn kan een enorme impact op het dagelijkse leven hebben.
Voor het verhelpen van..

Schouderklachten

Veel schouderklachten zoals een frozen shoulder of slijmbeurs-ontsteking, gaan gepaard met bewegingsbeperkingen in het schouderkapsel. Zeurende pijn gedurende de hele dag, slecht slapen en langdurige behandeltrajecten. U heeft al veel therapieën gehad en als laatste redmiddel laat u door de huisarts maar een cortisone injectie zetten. Dit heeft echter maar een kortdurende werking en valt onder de noemer “pappen en nathouden”. Bij Medisch Centrum Ede kijkt men naar de oorzaak van de pijnlijke schouder en maakt men samen met u een gericht en duidelijk behandelplan.
Voor begeleiding in..

Tennisarm

Een tennisarm is een zeer vervelende en pijnlijke aandoening aan de buitenkant van de elleboog. Door veelal dezelfde repeterende bewegingen te maken, raken de strekkers van de vingers (spieren aan de bovenzijde van de onderarm)overbelast en verkorten. Door het verkorten van deze spieren ontstaat er een continu zeurende en zelfs stekende pijn in de elleboog streek. Het kan iedereen overkomen, zonder dat er een duidelijke aanwijsbare reden voor is. De reguliere behandelmethodes duren lang en zijn veelal niet effectief. Medisch Centrum Ede boekt meer dan 90% positief resultaat in een kort behandeltraject.

TIJDELIJK EEN GRATIS ADVIESGESPREK

Weet u niet welke behandeling u nodig heeft? Wij bieden u een gratis adviesgesprek aan.

wij zetten een stap extra

Wij onderscheiden ons d.m.v.

  • Een goed patiëntencontact (ook gedurende het behandeltraject middels mail of telefonisch contact)
  • Goede bereikbaarheid (telefonisch en via e-mail)
  • Een duidelijk behandelplan op maat, waarbij wij oog hebben voor het geheel en niet alleen kijken naar de klacht. (niet alleen biologische factoren maar ook de psycholische factoren onder de aandacht brengen)
  • Persoonlijke aandacht
  • Niet pappen en nat houden, maar duidelijke doelen stellen en daar gericht naar toe werken.
  • Korte behandeltrajecten bij b.v. Frozen shoulder, tennis-en golfarm, rug- en nekklachten.
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Revalidatie en trainingsdoeleinden beïnvloeden d.m.v. begeleid medisch fitness en voedingsadviezen.

CONTRACTEN MET ALLE ZORGVERZEKERAARS

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?