U zoekt kwaliteit | wij bieden meer

Vening Meineszstraat 1, Ede

Omscholing tot masseur

Let op! vanaf 1 mei 2016 zijn er twee soorten “scholingsvouchers”

 1. Scholingsvouchers werkzoekende
  Max €2.500,- incl. BTW (Mits de UWV coach akkoord gaat) Opleiding tot masseur staat niet in de rubriek “kansberoepen” maar er kunnen uitzonderingen gemaakt worden.
 2. Scholingsvouchers voor 50+
  Max € 1.000,- incl. BTW (afgeschaft per 1 oktober 2016)

Scholingsvouchers werkzoekende
Max €2.500,- incl. BTW (Mits de UWV coach akkoord gaat) Opleiding tot masseur staat niet in de rubriek “kansberoepen” maar er kunnen uitzonderingen gemaakt worden.

Bij Massage-en Opleidingsinstituut  Libosan B.V, kunt u zich laten omscholen tot masseur als ZZP’er.

Hierbij gaan wij als volgt te werk:

Allereerst vindt er een gesprek plaats tussen dhr. Libosan en client, waarbij er gekeken wordt naar de wensen van de client, of dit een haalbare kaart is om in de toekomst uw bedrijf te kunnen laten groeien. Diverse jaren hebben wij in opdracht van het UWV, deze omscholingstrajecten verzorgd en is onze expertise op dit gebied ruimschoots aanwezig.

Het traject zal bestaan uit 2 onderdelen.

 1. Omscholingstraject
  Hierbij gaan we kijken wat de wensen van de client zijn  en hoe we deze cursussen/ opleidingen voor dit traject het beste in kunnen plannen. 
  We houden bv. rekening met de tijd die client heeft om de lessen te volgen en te kunnen oefenen. Des te meer tijd, des te sneller de omscholing, dit uiteraard naar de wens van de client.
 2. Begeleidingstraject
  Bij dit traject gaan we een businessplan, concurrentie en een haalbaarheids analyse analyse  voor u realiseren, gebaseerd op onze expertise in het massagevak. 
  De kosten voor het begeleidingstraject zijn afhankelijk van het aantal cursussen die masseur in spé gaat volgen.
 3. Voor clienten die voor €3000,- of meer, cursussen volgen in de omscholing, is het begeleidingstraject gratis.
  Beide trajecten worden gevolgd volgens een meersporen model, dat inhoudt dat gedurende de opleidingen ook het begeleidingstraject wordt gestart. In eerste instantie zal client starten met de omscholing en zal na enkele maanden het begeleidingstraject van start gaan.

Wilt u zich laten omscholen en/of begeleiden en heeft u vragen hierover, twijfel niet en neem gerust contact op met dhr. Libosan via ons contactformulier.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?