Cursussen

Cursus stoelmassage (preventief)

Cursus specialisatie stoelmassage (curatief)

Cursus Tennisarm Therapie ©

In dit Bedrijfsmassage Totaal Pakket wordt alle aandacht besteed aan het geven van stoelmassages (preventief = voorkomen van), specialisatie stoelmassages (zowel preventief als curatief ), en het geven van Tennisarm Therapie. ( zowel preventief als curatief).

BEDRIJFSMASSAGE TOTAAL PAKKET © 

  • Stoelmassage
  • Specialisatie Stoel
  • Tennisarm Therapie

LET OP!!! om mee te kunnen doen aan de cursus  Tennisarm Therapie, dient u eerst de basiscursus stoelmassage te hebben gevolgd.

Het Bedrijfsmassage Totaal Pakket zal in totaal € 675,- gaan kosten, hetgeen u een voordeel oplevert van €50,-, wanneer u alle onderdelen los zou volgen.

Wanneer u interesse heeft om voor ons bedrijf aan de slag te gaan, dient u voor twee disciplines ( Stoel en de specialisatie stoel) uw diploma te behalen. Dit waarborgt uw kwaliteit van deze massages.
Wij zullen u hier tijdens de lessen nog uitgebreid over informeren.

De kosten voor deze examens bedragen €75,- per onderdeel.
Er zal tevens een mogelijkheid worden ingepland voor een extra dag. Deze dag vindt veelal plaats, een week voor het examen en op deze dag worden de scherpe kanten eraf gehaald.

Door voor dit Bedrijfsmassage Totaal Pakket te kiezen, wordt er door de cursisten al onderscheidt gemaakt, over welke richting ze op willen gaan op het gebied van bedrijfsmassages. Je moet je in deze tijd kwalitatief op alle fronten onderscheiden van je concurrentie en dat is waar wij altijd naar zullen streven.
Vooral door het aanbieden van kwaliteits bedrijfsmassages zullen masseurs zich staande houden in deze voor bedrijven toch wel moeilijke tijden.

Ons instituut staat voor kwaliteit en resultaat. Dit vertaalt zich in de vele aanvragen die wij krijgen van bedrijven, om daar vooral het ziekteverzuim terug te dringen, en daardoor ook het werkklimaat aanzienlijk te verbeteren. Tevens krijgen al onze masseurs jaarlijkse trainingen op het gebied van communicatie, het opstellen van clientendossiers en het professionaliseren van diverse massage technieken.

Wij zullen te allen tijde masseurs uit eigen opleiding de voorkeur geven om bij deze bedrijven aan de slag te gaan. Dus het crème de la crème van de cursisten zullen wij kneden tot een in de puntjes verzorgde, hoog opgeleide stoelmasseur. Op alle gebieden zullen wij onze cursisten begeleiding geven die zij nodig hebben. Dit kan variëren van belastingtechnische zaken, inschrijving KvK, bedrijfsverzekering tot aan bij en nascholing. Mocht u zich aangesproken voelen tot dit concept, meldt u dan nu aan!